KONYA / AKŞEHİR - ŞEHİT COŞKUN KARABULUT İMAM HATİP ORTAOKULU

ŞEHİT COŞKUN KARABULUT İMAM HATİP ORTAOKULU

Selçuk Mahallesi, Atatürk Caddesi, NO 4 , Akşehir / KONYA
Vizyon
Şehit Coşkun Karabulut İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü olarak, milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın ihtiyaçlarına uygun bir hizmet sunmak; kurum, okul ve eğitim çalışanlarımızın imkan ve yeterliliklerini arttırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk Milli Eğitim sistemine katkıda bulunmaktır.
Misyon
Şehit Coşkun Karabulut İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm millî ve manevi değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan,Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır.
İngilizce, Arapça
var